Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
Buscar en el fons d'obres

Arts Libris

15.03.2010

Del 22 al 25 d’abril del 2010 a l'Arts Santa Mònica


Amb l’objectiu de promoure i difondre l’edició d’autor en l’entorn de l’art i l’experimentació gràfica, ArsLibris, pretén ser un punt de trobada per a professionals i aficionats, productors i col·leccionistes. El llibre d’autor te multitud de facetes, possibilitats i resultats per hi ha una sèrie de valors que els agrupen. El entendre el llibre com a peça d’art o d’experimentació gràfica, la cura amb les edicions, l’elecció de papers, enquadernats, etc. Alhora el posar per davant la qualitat a l’interès comercial i el contacte directe amb el comprador genera un col·lectiu a mig camí de l’art, l’artesania, el disseny i les arts gràfiques i d’enquadernació.

Tanmateix és un sector productiu interessant i que te a Catalunya una llarguíssima tradició i influencia. Al mateix temps volem aconseguir generar un punt de trobada per a professionals i curiosos, amb un parell de petites exposicions, taules rodones, conferencies i presentacions de llibres.

L’objectiu es que durant els tres dies que dura l’encontre, l’Arts Santa Mònica sigui un espai d’activitat permanent i trobades de passadís i que amb els anys es converteixi amb una cita important per al sector.

Al mateix temps volem aplegar col·leccionistes i institucions. Els primers per que puguin tenir una gran oferta concentrada i especialitzada. Les institucions, tant publiques com privades, per aconseguir incorporar aquesta producció a les seves col·leccions.

El model d’esdeveniment és, com heu pogut llegir, mixta, entre un mercat, unes exposicions i un mini-congrés.

© fundació comunicació gràfica
® el copyright de les obres és dels seus respectius autors