Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
Buscar en el fons d'obres

Premis Disseny Editorial Visual

16.09.2010


La revista Visual a fet donació de totes les obres finalistes i guanyadores dels Premis Visual de Disseny Editorial Visual. En breu estaran visibles a la nostra web.

Al llarg de set anys ja, els Premis Visual s'han convertit en un mitjà òptim per prendre-li el pols al món de l'edició tant a Espanya com a Hispanoamèrica i, des d'aquesta convocatòria, també en els països lusoparlantes.
La primera conclusió que podem obtenir d'aquesta experiència és l'alta qualitat de l'edició en tots aquests països, i la segona, que si bé en el passat molts d'aquests treballs estaven estretament vinculats a les grans corporacions, o la inversió pública en forma de, per exemple, ambiciosos catàlegs d'exposicions, en els últims temps hem assistit a l'aparició de petites editorials que han fet de l'alta qualitat de les seves publicacions l'arma amb què competir davant les grans empreses del ram.
Els bons acabats no són tinguts com una despesa superflu, sinó com una inversió que transmet passió per la feina ben feta, amor pels llibres i respecte per uns lectors als que no es tracta com a mers clients sinó com a persones amb les que es comparteix un interès comú.
(font Visual)

© fundació comunicació gràfica
® el copyright de les obres és dels seus respectius autors